Соновник ИНВАЛИД

Ако видите инвалид

незгода

Ако на сон станете инвалид

во најскора иднина ќе се смирите и ќе бидете задоволни иако можете при тоа да ја изгубите својата самостојност

Ако му помагате на некој инвалид

ќе направите добро дело

Ако му наштетите на некој инвалид

ќе направите лошо дело

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе