Соновник ИГРА

Ако играте со топка

жалост

Ако играте со карти

непријатности

ако се коцкате

загуба

Ако играте со влог

љубовна авантура

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе