Соновник ХАРМОНИКА

Ако на сон свирите на хармоника - ќе приредите некоја свеченост

Ако на сон свирите на хармоника

ќе приредите некоја свеченост

Ако ја видите

ќе се вплеткате во нечесна работа

Ако ја слушате

претерано се сомневате

Соновник