Соновник ФУСТАН

Прошетка

Ако носите убав фустан

ситуацијата во која се наоѓате ќе се среди

Шарен фустан

ќе направите некоја глупост

Фустан извезен со злато

чест и среќа

Ако купувате фустан

гости

Нов фустан

нова љубов

Валкан фустан

лоши работи

Црн фустан

ќе бидете натажени

Искинат фустан

кавга

Син или зелен фустан

исполнување на некоја желба

Жолт фустан

дволичност

Бел фустан

свадба

Црвен фустан

лошотија

Сив фустан

тешка работа

Ако перете фустан

расипништво

Прекраток фустан

слаба работа

Соновник