Соновник ФОТЕЛЈА

Углед и почести, а може да значи и болест

Ако седите на фотелја

имате нескромни желби

Ако се скрши фотелјата

премногу се надевате

Стара, излижана фотелја

лоша болест

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор