Соновник ФИОКА

Ако отворате фиока

ќе најдете добра работа

Ако затворате фиока

излгедите не се поволни

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 11:11 - Другар му те свиѓа