Соновник ФИЛОЗОФ

Губите време на неважни работи

Ако сте филозоф

ќе бидете изложени на срам

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе