Соновник ФАКЕЛ

Ако гори

среќа

Изгаснат факел

ќе чуете за нечија смрт

Ако носите факел

ќе ви биде возвратена љубовта

Ако на сон видите многу запалени факели

ќе доживеете почести

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 08:08 - Другар му ќе ти се пушта