Соновник ЕЛЕН

Кај жените - среќа

Кај жените

среќа

Ако убиете елен

губиток

Многу елени

гости

Елен со големи рогови

ќе бидеш лут

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор