Соновник ДУПКА

Ќе се посрамотиш

Ако паднете во дупка

болест

Ако ѕиркате низ дупка

ќе доживеете срам

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор