Соновник ДЕТЕ

Среќа

Дете во лулка

радост во семејството

Дете што си игра

среќа во бракот

Дете што плаче

ќе доживеете срам

Ако го храните

семејни грижи

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 11:11 - Наскоро ќе бидете заедно