Соновник ЦРЕША

Добра иднина

Ако берете цреши

љубовна авантура

Ако јадете цреши

пријатни моменти, но наскоро ве очекуваат и расправии

Кисели цреши

чезнеете по недопирливи цели

Слатки цреши

добри вести

Црвени цреши

задоволство и среќа со децата

Семки од цреши

некој нешто ќе ви украде

Соновник