Соновник ЦИГАРА

Ако пушите цигара

позицијата која ја сакате нема да ја добиете

Нудење цигара

дарежливоста ќе ви се исплати

Ако добиете од некого цигара

имате верни пријатели

Пикавец

ќе добиете подарок

Соновник