Соновник ЧИЗМА

Ако соблекувате чизми

имате искрена околина

Ако облекувате чизми

среќа во љубовта

Нови чизми

среќа

Стари чизми

беда

Валкани чизми

озборување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе