Соновник ЧАСОВНИК

Не ја заборавајте важната работа која ве чека

Ако чука

сетете се времето е пари

Златен часовник

ви се заканува опасност да ве ограбат

Ако на сон навивате часовник

наскоро ќе имате љубовна средба

Часовник што застанал

смрт на некој познаник, но кој не е покрај вас

Рачен часовник

користете си го времето подобро

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 11:11 - Другар му те свиѓа