Соновник ЧАД

Не бидете наивни, некој сака да ве посрамоти

Ако чадот се крева право нагоре

тешкотиите брзо ќе ги снема

Ако ветар го дува чадот на лево

тешкотиите се несовладливи

Ако ветар го дува чадот на десно

ќе биде тешко, но сепак ќе се решат проблемите

Куќа полна со чад

имате непријатели

Црн чад

несреќа

Бел чад

чест

Ако чадот ве пече на очи

непријатно доживување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе