Соновник БУВ

Ќе слушнеш лажни вести

Ако го ловиш

макотрпна работа без награда

Ако видиш був

болест на некое блиско лице

Ако чуете како вика

смрт на некој пријател или близок во фамилијата

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе