Соновник БУНАР

Ако видиш бунар - среќа и веселба

Ако видиш бунар

среќа и веселба

Ако вадите вода од бунарот

свадба

Ако бунарот е пресушен

болест

Ако паднете во бунар

грижи

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 22:22 - Стара љубов мисли на тебе