Соновник БРОЈКИ

Ако на сон гледате бројки, а не ги запамтувате

грижа

Ако го видите бројот 7

голема среќа

Ако на сон пишувате бројки

на јаве ќе бидете многу ангажирани

Ако сонувате повеќе бројки

играјте лото

Соновник