Соновник БРЕЗА

Ако се качувате на бреза

ќе доживеете непријатности

Сува бреза

болест

Расцветана бреза

веселба

Исечена бреза

среќа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе