Соновник БРАЗЛЕТНА

Ако носите бразлетна

ќе добиете подарок

Ако поседувате бразлетна

среќа

Златна бразлетна

блиска радост

Бразлетна од лажно злато

имате лоши пријатели

Ако ја добиете како подарок

некоја желба нема да ви се исполни

Ако украдете бразлетна

веселба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе