Соновник БОМБОНИ

Радост

Ако купувате бомбони

расфрлање пари

Ако подарувате бомбони

ќе направите добро дело

Ако некој вам ви подари бомбони

имате пријател кој ќе ви помогне

Ако јадете бомбони

доаѓаат лоши времиња

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе