Соновник БИСЕР

Среќна вест

Ако добиете бисер на поклон

ќе бидете излажани

Ако купувате бисери

лоши вести

Ако носите на себе бисери

солзи радосници

Бисерно ланче

чувај се од преправања

Соновник