Соновник БЕБЕ

Доколку сонувате бебе тоа означува невиност, топлина и нови почетоци. Тие симболизираат нешто што е чисто, ранливо и беспомошно.

Гладно бебе или бебе што цица

Претставува ваша зависност од другите. Вие доживувате недостаток во вашиот живот на кој му е потребно внимание и задоволство.

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе