Соновник БАРАЊЕ

Ако бараш некого

ќе се вознемириш

Ако на сон барате нешто

желбите ќе ви останат неисполнети

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе