Соновник БАКНЕЖ

Ако некој те бакне

те лаже

Ако бакнеш некого

добар напредок

Ако ја бакнете земјата

ќе доживеете понижување

Ако сакате да бакнете некого, а не смеете или не можете

жалост

Ако бакнете непознато лице

пазете се при љубовните средби

Ако бакнете некој кој е во брак

кавга

Ако бакнете некому рака

грижи

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе