Соновник БАДЕМ

Ќе ви дојде пријател во куќа

Расцветано бадемово дрво

ќе ви се исполнат желбите

Нерасцветано бадемово дрво

ќе мора да почекате за да ви се остварат желбите

Бадем (плод)

ве очекува искрена љубов

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе