Соновник АВИОН

Ако правите авион

неисполнети желби

Ако гледате авион

позитивна промена

Ако се возите со авион

ризикот ќе ви успее

Ако скокнете од авион

пазете се од повреди

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 11:11 - Наскоро ќе бидете заедно