Соновник АПЛАУЗ

Желбите нема да ви се исполнат

Ако ви аплаудираат

премногу сте горди за да успеете

Ако сами аплаудирате

не завидувајте им на другите за нивниот успех

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 11:11 - Наскоро ќе бидете заедно