Соновник АНГЕЛ

Ако видиш ангел

имате заштита за која не знаете

Ако разговарате со ангел

многу желби ќе ви се исполнат

Ако се сонувате како ангел

болест

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор