Соновник АЛКА

Ако ја носите

љубовен настан

Ако видите алка

не сте извршиле некоја обврска

Пукната алка

разделба за подолго време

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари