Твојата насмевка е наградата што сакам...

Твојата насмевка е наградата што сакам да ја добивам секој ден. Единственото нешто што ме одржува во живот.

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОСА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 12:12 - Изненадувања