Ти си најубавата жена што некогаш сум ја запознал...

Ти си најубавата жена што некогаш сум ја запознал. Ти израсна цвет во моето срце, што јас го нарекувам љубов. Те сакам повеќе од било што друго во животот!

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОСА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 11:11 - Се би сторил за тебе